Verzend- en leveringsvoorwaarden

1. Betaling
Alle betalingen worden beveiligd door het betaalsysteem Woocommerce payments – Stripe. Als je betaalt via deze optie betaal je vooraf via internetbankieren vanaf uw eigen bank. De betaling is vrijwel direct bij ons binnen zodat we snel tot verzending/maken over kunnen gaan. Volg bij de betaling de stappen van je betaalmethode.

2. Verzenden
Livora verzend alleen binnen Nederland en België. De pakketten worden verzonden via PostNL. De kosten zijn gratis. Na betaling ontvangt u de Track and Trace code in je mail.

3. Levertijd
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, proberen wij de volgende dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Wij hanteren daarom een levertijd van 5 tot 10 dagen.

4. Pakket kwijt?
Als een pakket verloren gaat of om logistieke redenen niet afgeleverd kan worden, sturen we altijd een nieuw pakket voordat we overgaan tot terugbetalingen en retouren.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.